Kosolan talo täytti kansainväliset laatukriteerit ja sai STF-vastuullisuusmerkin

Visit Finland on elokuussa 2023 myöntänyt meille Sustainable Travel Finland -merkin. Se on osoitus arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. STF-merkki voidaan myöntää matkailualan yritykselle, joka huomioi toiminnassaan niin ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen kuin taloudellisenkin kestävyyden. Kosolan talolle myönnetty STF-merkki on maakunnassa neljäs. Muut ovat Härmän Liikenne, Ähtäri Zoo ja Hotelli Mesikämmen.

Visit Finlandin vastuullisen matkailun asiantuntija Liisa Kokkarinen pitää Kosolan taloa monin tavoin ihastuttavan ainutlaatuisena ja kestävän matkailun saralla yhtenä edelläkävijöistä koko Pohjanmaan alueella. ”Kestävä matkailu tukee myös keskeisiä valtakunnallisia tavoitteita mm. aluetaloudellisessa kehityksessä ja ilmastonmuutoksen torjunnassa”, Kokkarinen sanoo.

Kosolan talo sai heinäkuussa myös Suomen Luomumatkailuyhdistys ECEAT Suomi ry:n sertifikaatin ekologisesta ja kulttuurisesta kestävyydestä. Sen saaminen edellyttää kansainvälisten laatukriteereiden täyttämistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search
Blogiarkisto

Viimeisimmät postaukset