PIENILLE RYHYMILLE AVATAHAN JOULULOUNAS PÖYTÄVARAUKSELLA 46 e / ruokaalia
Avoin joululounas katetahan kaharesti: keskiviikkona 13.12. klo 11.30 – 13.00 ja torstaina 14.12. klo 11.30 – 13.00. Siihen pääsöö pöytävarauksella. Samaan aikahan kievaris on muitakin ruokaalioota. Jos tarvittet ryhymälles yksityysyyttä, teille voiraan varata paikat yläkerran kapinetista, johon mahtuu syömähän noin 15 ihimistä. Tee pöytävaraus osoittees ravintola@aarella.fi.
PIKKUJOULU YKSITYISTILAISUUTENA
Pikkujoulu voirahan järjestää myös yksityystilaisuutena 20-50 hengelle, ja silloon kievari on varattuna vain teirän porukalle. Kievarin tilavuokra on 290 eurua, ja teillon käytettävis Iisakin tupa ja Vallesmanni-sali. Ne on käytännös yhtä tilaa parioven kaharen puolen. Maharolliseen omaan ohjelmaanna teillon käytös kaks rikitaalista näyttöä, ja puhetta varten mikrofooni ja ämyri.
Juurella-ravintolan jouluusen pitopöyrän hinta on 46 eurua / ruokaalia. Yksityystilaisuutehen voitta varata ohojelmaksi Kosolan talon tarinahetken. Se on komiasti kuvitettu ja elävästi kerrottu aikamatka, joka viää sun porukkas Kosolan taloon kautta Etelä-Pohojammaan ja Suomen kuohuvaan historiahan. Se kestää toivomuksenna mukahan 30-60 minuuttia, hinta 10 eurua / kuuntelija.
Varaa viipymättä pikkujoululles sopiva aika pistämällä viestiä heli.karhumaki@kosolantalo.fi tai tarttumalla luurihin 040 172 3606.
JUURELLA-joulupöyrän ruokalista
M = mairotoon, G = kluteenitoon, L = laktoositoon
- Kraavilohta, piparjuurimajoneesia ja viheriää viinimariaa M,G
- Punalöökillä maustettua silakkaa L,G
- Maksapateeta ja karpalohilloketta L,G
- Paahrettua kalakkunaa, tyrniä ja smetanaa L,G
- Sinappista perunasalaattia M,G
- Leipäjuustua, omenaa ja rukolaa L,G
- Uunilohta, tillivoikastetta ja pinaattia L,G
- Taloon kinkkua ja omaa ryytisinappia M,G
- Porkkanalooraa L,G
- Keitettyjä pernoota M,G
- Ruokajuomana vettä
Peräruokana kaffia tai teetä, jouluusta pannakottaa, kanelipäärynää ja piparimurua L, saa myös G
sekä appelsiinisuklaamusseeta L,G