Isänpäivää vietetähän tänä vuonna sunnuntaina 12. marraskuuta, ja sitä voi juhulistaa vaikka syömällä isän kans hyvät trahteerit Kosolan kievarin pitopöyräs. Palakittu ja tunnettu Juurella-ravintola trahteeraa kievarihin mälyttömän hyvän noutopöyrän kaharesti, kello 11 ja 13.
Pöyräs on tariolla kahta lihaa ja kahta kalaa, runsahat salaatit ja jäläkiruokana kahta makiaa. Kievarin vanhanaikaanen tunnelma Iisakin tuvan ja Vallesmannin salis luo ruokaaluhetkehen ikimuistoosta tunnelmaa ja vaihtelua arkehen.
Noutopöyrän hinta aikuusille on 38 eurua, alle 12-vuotiaille 14,50 eurua ja alle 3-vuotiaat syää iliman. Varaa paikkas isänpäivää juhulivalle porukalles lähettämällä viesti osootteeseen ravintola@aarella.fi. Kerro, montako teitä tuloo, minkä ikääviä tenavia on joukos, ja tarvittooko joku syöttötuolia. Soot lämpöösesti tervetullu pienellä tai isoommalla porukalla!
Tälläänen on juhlapöyrän ruokalista:
- Viherää salaattia, talon vinaigrettea (tuota kastiketta ei osaa lausua kukaan, mutta hyvää ja kirpiää öliynsekaasta sitruunakastetta se on) M,G
- Inkivääri-kaalisalaattia M,G
- Katkarapu-omenasalaattia M,G
- Kylymäsavulohta, puolukkaa ja ruohosipulimajoneesia M,G
- Krillattua kalakkunaa ja viheriää viinimariaa M,G
- Krillattua rautua ja tattikermakastiketta L,G
- Härkää ja pippurikastiketta L,G
- Taloon leipää ja päälle hummusta
- Macarons-mantelileivoksia
- Kanelikakkua, mustaa viinimariaa ja marenkia L,G